Whatsapp

Blog

Blog
Kaşar Peyniri Üretimi Aşamaları
15Haziran

Kaşar Peyniri Üretimi Aşamaları

Kaşar peyniri yarı sert peynirler grubunda yer alıp; açık sarımsı renkte, ince kabuklu, yarı esnek ve hafif tuzlu bir peynir çeşididir. Kaşar peyniri yapımında koyun, inek ve keçi

Gıda ve İçecek
15Haziran

Gıda ve İçecek

Kromplus, meyve suyu, meyve nektarı, meyve aromalı içecekler, çorba, domates, bebek maması, yağ, yumurta, bal, soslar, soya ve badem sütü gibi sıvı gıda ürünleri için anahtar tesli

Süt ve Süt Ürünleri
15Haziran

Süt ve Süt Ürünleri

Kromplus, çiftlikten çatala konsepti ile süt endüstrisi için anahtar teslim tesisler kurmaktadır. Süt tesislerinin dizayn, mühendislik, makina üretimi ve tedariği, devreye alma

Her Hakkı Saklıdır @ 2025 - Krom Plus | Krom Plus Makina
Haldız Kurumsal Web Yazılım Teknolojileri